Rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a REBEL WEAR honlapján!

Engedje meg, hogy néhány szóban leírjam cégünk megalakulásának történetét.

Már gyermekként megragadott nagyapám szabósága, ahol élvezettel figyeltem, hogy születik meg a megrendelő által megálmodott ruhadarab. Akkor még magánemberként nem voltak elérhetők olyan technikai vívmányok (pl. speciális varrógépek), amivel gyorsítani lehetett volna az egyes varrási eljárásokat. Ő a kis lábbal hajtós SINGER varrógépével állította össze az alkatrészeket, és kézzel fércelte az anyagszéleket. Sok olyan munkája volt, amit manapság nem vállalnak a varrónők (pl. télikabát kifordítása, stoppolás stb). Neki köszönhetem, hogy ezt a szakmát választottam, és arra ösztönzött, hogy felnőttként ezt folytassam. Tanulmányaimat női ruhakészítő, majd vert csipke, később népi ruhakészítő szakon végeztem el. Nagy álmom vált valóra, mikor cégünk 15 év tapasztalattal a hátam mögött 2013-ban megalakult REBEL WEAR márkanéven. Saját varrodánkban magyar tulajdonosok részvételével, korszerű gépekkel magas színvonalú termékeket állítunk elő. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy haladni tudjunk a mai divattal és a modern technikai eljárásokkal. Igyekszünk ügyelni arra, hogy áraink kifejezettten versenyképesek legyenek, és azért dolgozunk, hogy vásárlóink ne csalódjanak a temékek minőségében, és megtalálják az általunk készíttett termékekben az egyéniségüket.

Termékkínálatunk a konfekciótól a néhány darabos egyedi termékig terjed. Készítünk tánccsoportoknak, kórusoknak fellépő ruhát, sportegyesületeknek mezt, melegítőt, egységes utcai öltözéket, esküvőre koszorúslány ruhát, menyecske ruhát, ballagóknak egyenöltözetet, melyet akár gépi hímzéssel is egyedivé tudunk varázsolni.

 

Egyedi tervezésű farmer nyakkendőinkkel felkeltettük a szerbiai Óbecsén rendezett 2014 IDEA nemzetközi kiállítás szervezőjének figyelmét, és meghívásának szívesen tettünk eleget. A kiállítás során további meghívást kaptunk az ez évben tartott Tesla Fesztiválra is Novi Sad-ba.

             

   

2015-ben résztvettünk a tiszalpári IDEA EXPO 2015  kiállításon.